Timpul!

    Timpul schimbă totul. Asta ți-a spus omul de alături, prietenii tăi sau poate și tu, în momente de singurătate.Nu trebuie să aștepți o minune ca viața ta să aibă un alt sens. Nu vei avea niciodată succes, nu-ți vei materializa dorințele dacă vei aștepta ca totul să se  rezolve de la sine. Trebuie să ai un scop bine stabilit, să știi ce-ți dorești cu adevărat și cine vrei să fii.
     Din momentul când vei începe să acționezi, când nu îți vei mai repeta greșelile, când vei ține cont de ceea ce dorești cu adevărat, când vei lupta pentru aspirațiile tale, din acea clipă totul va fi altfel. Viața ta va avea o altă formulă, un alt scop, o altă nuanță.
    Timpul nu schimbă oameni și nici vieți.Oamenii schimbă totul. Dacă nu ar fi fost oamenii lucrurile nu ar fi evoluat. Timpul avea să zboare ani la rând, dar totul era să fie la fel. Timpul e etern, nu are nici o influență asupra omenirii. Noi, oamenii, schimbăm totul. Construim clădiri uriașe, născocim obiecte, schimbăm moda, mințim, dezamăgim, apoi învățăm din tot ce s-a întâmplat. Ne îndrăgostim, ne pierdem mințile. Cucerim munți și străbatem mii de kilometri pentru cei care îi iubim. Timpul pur și simplu trece stingher cum a mai făcut-o și în trecut, doar noi putem schimba oameni, locuri și pe noi înșine.

Comentarii

Postări populare